culinaire zaken .nl |
Kalfsoesters | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Snel | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 60 4 - - |
gram gram stuks naar smaak naar smaak |
champignon margarine kalfsoester peper zout | ||
Berei- ding |
Maak de champignons schoon en snij deze in zeer dunne schijfjes. Blancheer de champignons 1 minuut. Laat ze goed uitlekken. Bestrooi de kalfsoesters met peper. Bak deze in de margarine in 2 minuten aan beide kanten bruin en voeg vervolgens de geblancheerde champignons toe. Maak de kalfsoesters op smaak met wat zout. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1193 KiloJoules 284 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 24 gram 3 gram |