culinaire zaken .nl |
Biefstuk (gegrilleerd) met kruidenboter | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Snel | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
20 2 2 - - |
gram stuks eetlepel naar smaak naar smaak |
boter (kruiden-) runderbiefstuk olie zout peper (wit) | ||
Berei- ding |
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Leg de biefstukken op het grillrooster en bestrijk ze met olie. Schuif het rooster in de 2e richel onder de grill en grilleer de biefstukken aan beide kanten bruin: * rauw: 2x 1 minuut * rood: 2x 1.5 a 2 minuten * rose: 2x 2 a 3 minuten * doogebakken: 2x 3 a 4 minuten Bestrijk ze aan beide zijden met nog een beetje olie. Bestrooi ze dan met zout en peper en leg de plakjes kruidenboter bovenop. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1397 KiloJoules 333 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 36 gram 0 gram |