culinaire
zaken
.nl
Spies voor de barbecue - paprikaspiesen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
1
1
16
2
3
stuks
stuks
stuks
plakje
stuks
eetlepel
paprika (rood) ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
paprika (geel) ingrediënt info
spek (ontbijt-)
ui ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Snijd het vruchtvlees van de paprika's in gelijke stukjes en snijd de uien in even grote blokjes. Steek ze om en om aan barbecuespiesen, waarbij de plakjes ontbijtspek als een slang om de stukjes groente wordt meegeregen.
Berei-
ding
Bestrijk de spiesen met de olie en
rooster ze onder een hete grill of op de barbecue circa 10 minuten. Af en toe omkeren.

Serveren met een tomatensaus.
Voedings-
waarde
Energie1338 KiloJoules
319 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
13 gram
8 gram
3 gram