culinaire zaken .nl |
Gestoofde paksoi | |||
Soort gerecht | Groentegerecht | Herkomst | Thailand | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Groente Makkelijk | Slank Snel | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 1 1 1 1 1 |
struik eetlepel teentje eetlepel theelepel gram |
paksoi olie knoflook sap (citroen-) suiker zout | ||
Berei- ding |
Was de paksoi en snij ze in reepjes. Laat ze in een vergiet uitlekken. Verhit de olie en bak de paksoi al omscheppend 3 minuten Pers de knoflook erboven uit. Voeg het citroensap en de suiker toe. Doe de deksel op de pan en stoof de paksoi in 10 minuten gaar. Breng op smaak met zout. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 233 KiloJoules 55 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 0 gram 0 gram |