| culinaire zaken .nl |
Asperges (romige) met ham | |||
| Soort gerecht | Groentegerecht | Herkomst | Nederland | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
| Indelingen | Groente | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 500 100 1 1 |
gram gram eetlepel zakje |
asperge (wit) ![]() ham (mager) bieslook (vers) ![]() saus (hollandaise) | ||
| Berei- ding |
Schep de gekookte en in stukjes gesneden asperges, in reepjes gesneden ham en fijngeknipte bieslook door de Hollandaisesaus. Lekker bij groene tagliatelle. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 244 KiloJoules 58 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 7 gram 2 gram |