culinaire
zaken
.nl
Andijvie geroerbakken
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
30
2
0.50
1
-
-
gram
gram
stuks
theelepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
andijvie ingrediënt info
margarine
ui ingrediënt info
knoflook (poeder) ingrediënt info
ketjap (manis)
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snipper de uien. Fruit de uien. Was de andijvie en snij dit in dunne reepjes. Smelt de boter in een ruime pan. Bak de dungesneden andijvie waarbij u de andijvie met een houten roerlepel constant omroert zodat het vocht loskomt van de andijvieblaadjes. Na ongeveer 2 minuten kan de andijvie op smaak gemaakt worden met wat zout, peper, knoflookpoeder en ketjap. Roer de gefruite uien door de andijvie.
Voedings-
waarde
Energie312 KiloJoules
74 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
2 gram
5 gram