| culinaire zaken .nl |
Citroen-kir | |||
| Soort gerecht | Drank | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 | |
| Indelingen | Zonder Koken | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 2 2 2 4 |
eetlepel deciliter deciliter stuks |
siroop (citroen-) wijn (wit,droog) water (bron-,koolzuur) munt (blad) ![]() | ||
| Berei- ding |
Verdeel de citroensiroop over (wijn)glazen. Knip over elk glas een muntblaadje. Vul de glazen voor de helft aan met koele droge witte wijn en voor de helft met sprankelend bronwater. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 148 KiloJoules 35 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |