culinaire
zaken
.nl
Marinade voor kippenlever
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
2
1
0.50
1
1
deciliter
teentje
theelepel
theelepel
theelepel
centimeter
ketjap (manis)
knoflook ingrediënt info
suiker (basterd-,bruin)ingrediënt info
kerrie (poeder)
sambal
gember (wortel,vers) ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Rasp de gemberwortel.
Berei-
ding
Maak een marinade van de ketjap, uitgeperste knoflook, basterdsuiker, kerrie, sambal en gemberwortel. Breng dit aan de kook en laat tot de helft inkoken.

Besmeer er de kippenlever er mee en laat het minstens 2 uur intrekken.
Voedings-
waarde
Energie118 KiloJoules
28 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
2 gram
0 gram