culinaire zaken .nl |
Marinade voor kippenlever | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Marinade | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 2 1 0.50 1 1 |
deciliter teentje theelepel theelepel theelepel centimeter |
ketjap (manis) knoflook suiker (basterd-,bruin) kerrie (poeder) sambal gember (wortel,vers) | ||
Voor- berei- ding |
Rasp de gemberwortel. | |||
Berei- ding |
Maak een marinade van de ketjap, uitgeperste knoflook, basterdsuiker, kerrie, sambal en gemberwortel. Breng dit aan de kook en laat tot de helft inkoken. Besmeer er de kippenlever er mee en laat het minstens 2 uur intrekken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 118 KiloJoules 28 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 2 gram 0 gram |