culinaire zaken .nl |
Kruidenmengsel (Frans) | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Kruidenmix | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 1 1 2 6 3 |
eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel teentje eetlepel |
dille (zaad) dragon (gedroogd) venkel (zaad) peperkorrel (roze) knoflook rasp (citroen-) | ||
Berei- ding |
Rooster indien nodig het venkelzaad droog. Maal de peper grof. Hak de knoflook fijn. Meng alle ingredienten door elkaar. Wrijf het vlees royaal in met het kruidenmengsel. Leg het 15-30 minuten koel en af gedekt weg, zodat de smaken wat kunnen intrekken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 95 KiloJoules 23 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 1 gram 1 gram |