culinaire zaken .nl |
Marinade voor wild en gevogelte | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Marinade | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 0.50 2 1 1 10 1 |
deciliter deciliter eetlepel stuks theelepel stuks stuks |
wijn (rood) port (rood) honing ui peperkorrel bes (jenever-) wortel | ||
Voor- berei- ding |
Snij de wortel in dunne reepjes. Plet de jenverbessen. Plet de peperkorrels. Snij de ui in ringen. | |||
Berei- ding |
Meng alle ingredienten goed door elkaar. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 436 KiloJoules 104 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 1 gram 1 gram |