| culinaire zaken .nl |
Marinade voor vis | |||
| Soort gerecht | Divers | Herkomst | Engeland | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:10 | |
| Indelingen | Marinade | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 0.50 0.50 1 1 1 0.25 |
stuks stuks stengel takje theelepel stuks |
citroen limoen ![]() selderij (bleek-) ![]() dille (vers) peperkorrel (wit) ![]() ui ![]() | ||
| Voor- berei- ding |
Snipper de ui. Plet de witte peperkorrels. Snij de bleekselderij in boogjes. Snij de limoen in plakjes. Snij de citroen in plakjes. | |||
| Berei- ding |
Meng alle ingredienten goed door elkaar heen. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 165 KiloJoules 39 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 11 gram 2 gram 4 gram |