| culinaire zaken .nl |
Kruiden-marinade | |||
| Soort gerecht | Divers | Herkomst | Nederland | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
| Indelingen | Marinade | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 2 15 0.50 0.25 4 |
eetlepel gram theelepel theelepel eetlepel |
tijm ![]() kervel (vers) zout peper ![]() olie (olijf-) ![]() | ||
| Voor- berei- ding |
Hak of snij de kervel fijn. Hak de tijm fijn. | |||
| Berei- ding |
Vermeng alle ingredienten goed met elkaar. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 492 KiloJoules 117 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 1 gram 0 gram |