culinaire zaken .nl |
Teriyakimarinade | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Thailand | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Marinade | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 1 2 1 1 - |
eetlepel eetlepel eetlepel teentje blaadje naar smaak |
ketjap (manis) sap (citroen-) sap (ananas-) knoflook laurier (blad) kruidnagel (poeder) | ||
Voor- berei- ding |
Pers de knoflook of snij deze zeer fijn. | |||
Berei- ding |
Vermeng alle ingredienten en laat hierin het vlees of de kip enkele uren marineren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 58 KiloJoules 14 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 1 gram 0 gram |