culinaire zaken .nl |
Marinade Ikan Mosterd (Vis-marinade) | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Marinade | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1.50 4 4 2 1 1 - - |
deciliter eetlepel eetlepel stuks stuks teentje naar smaak naar smaak |
sap (sinaasappel-) olie (olijf-) mosterd (Frans) ui peper (rood) knoflook zout peper | ||
Berei- ding |
De knoflook wordt fijngehakt. De grote uien worden fijngesneden. De rode of groene lombok wordt fijngesneden. Klop deze marinade goed glad en gebruik hem voor het marineren van moten kabeljauw, schelvis, makreel, poon, bot of schol. Laat de marinade minstens 2 uur intrekken. Rooster of grill de vis omwikkeld met aluminium roosteren op de barbecue. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 675 KiloJoules 161 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 8 gram 2 gram 1 gram |