culinaire zaken .nl |
Lychees gevuld met mon chou en walnoot | |||
Soort gerecht | Borrelhapje | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Feestelijk Makkelijk | Snel Zonder Koken | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
50 3 25 12 1 |
gram centiliter gram stuks eetlepel |
kaas (Mon Chou) room (slag-) noot (wal-,gepeld) litchi Grand Marnier | ||
Berei- ding |
Pel de lychees en verwijder de pit. Roer in een kom de Mon Chou met de likeur en de slagroom tot een glad en romig geheel. Vul een garneerspuit met het mengsel en vul hiermee de pitholtes van de lychees. Garneer met de gehalveerde walnoten de lychees. Serveer de lychees bij een drankje. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 767 KiloJoules 183 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 17 gram 3 gram 1 gram |