culinaire zaken .nl |
Tropische salade | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 | |
Indelingen | Magnetron | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
25 3 2 2 2 1 1 |
gram eetlepel eetlepel stuks stuks stuks stuks |
noot (pistache-) room (garde-) sap (sinaasappel-) sinaasappel mandarijn kiwi grapefruit (rood) | ||
Berei- ding |
De sinaasappels, mandarijnen en grapefruit in partjes verdelen en zoveel mogelijk de witte velletjes verwijderen. De kiwi in halve plakjes snijden. De pistachenootjes grof hakken. De room dik vloeibaar kloppen en het sinaasappelsap erdoor roeren. De saus over de salade scheppen en bestrooien met de nootjes. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 604 KiloJoules 144 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 21 gram 3 gram 4 gram |