culinaire
zaken
.nl
Toemis Kol
(Gekruide kool in pittige saus)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
5
50
4
2
2
1
1
1
gram
deciliter
gram
eetlepel
teentje
stuks
theelepel
theelepel
stuks
kool (wit)
bouillon
garnaal (Hollands,gepeld)
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
ketoembar
trassi
ui ingrediënt info
Berei-
ding
De knoflook wordt fijngehakt. De ui wordt fijngesneden.

De kool fijnsnijden. De gesneden lombok, uien, knoflook en ketoembar fijnstampen en aanfruiten. Daarna de kool toevoegen en zoveel water erbij doen dat de kool erin kan slinken. Vervolgens de garnalen en bouillon of santen erbij doen. Laat alles in circa 30 minuten gaarkoken.
Voedings-
waarde
Energie668 KiloJoules
159 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
5 gram
1 gram