culinaire zaken .nl |
Telor Dadar Oedang Dan Ham (Omelet met garnalen of ham) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 4 1 0.25 - - |
gram stuks eetlepel theelepel naar smaak naar smaak |
garnaal (Hollands,gepeld) ei (kip) selderij (blad-) ve-tsin peper zout | ||
Berei- ding |
De eieren worden losgeklopt. De selderij wordt fijngesnedne. We gebruiken 100 gram garnalen of ham. Vermeng de eieren met de ingredienten en bak er een omelet van aan beide zijden. Snij in stukken. Serveer bij witte rijst, nasi of bami. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 406 KiloJoules 97 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 13 gram 0 gram |