| culinaire zaken .nl |
Telor Dadar Djawa (Omelet uit Java) | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 4 1 0.25 0.25 0.25 - - |
stuks stuks theelepel stuks eetlepel naar smaak naar smaak |
ei (kip)![]() ui ![]() komijn prei suiker (basterd-,bruin) ![]() zout peper ![]() | ||
| Berei- ding |
De eieren worden losgeklopt. De ui wordt fijngesneden. We gebruiken 1 eetlepel fijngesneden prei. Meng het geklopte ei met alle ingredienten en bak er aan een kant een omelet van. Verdeel in parten. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 400 KiloJoules 95 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 8 gram 1 gram |