culinaire zaken .nl |
Telor Dadar Djawa (Omelet uit Java) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 1 0.25 0.25 0.25 - - |
stuks stuks theelepel stuks eetlepel naar smaak naar smaak |
ei (kip) ui komijn prei suiker (basterd-,bruin) zout peper | ||
Berei- ding |
De eieren worden losgeklopt. De ui wordt fijngesneden. We gebruiken 1 eetlepel fijngesneden prei. Meng het geklopte ei met alle ingredienten en bak er aan een kant een omelet van. Verdeel in parten. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 400 KiloJoules 95 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 8 gram 1 gram |