culinaire zaken .nl |
Tahoe Goreng Dan Telor (Tahoe met ei en saus) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 2 2 1 1 1 1 1 1 - |
stuks eetlepel eetlepel eetlepel stuks eetlepel stuks stuks stuks naar smaak |
ei (kip) ketjap (manis) olie (zonnebloem-) petis tahoe suiker peper (rood) ui citroen zout | ||
Berei- ding |
De lombok wordt fijngesnedne. De eieren worden geklopt. De ui wordt gesnipperd. De citroen wordt uitgeperst. Snij de tahoe in stukjes en bak die met de geklopte eieren in boter of olie. Fruit de uien in olie en vermeng ze met lombok, petis, ketjap, azijn, zout en suiker. Doe de gebakken tahoe in een schaal en giet de saus erover. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 633 KiloJoules 151 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 8 gram 1 gram |