culinaire zaken .nl |
Sate Babi 1 (Sate van varkenshaasjes) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
3 2 2 2 2 1 - - |
stuks theelepel teentje eetlepel theelepel stuks naar smaak naar smaak |
varkenshaas komijn knoflook ketjap (manis) ketoembar ui zout peper | ||
Berei- ding |
U kruidt de varkenshaasjes met peper en zout en u maakt een marinade van de fijngewreven ui, knoflook en de ketjap. U laat de marinade goed in het vlees trekken. Daarna rijgt u het vlees aan sate-pennen en u rooster het op een open vuur (houtskool) gaar. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 579 KiloJoules 138 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 25 gram 1 gram |