culinaire zaken .nl |
Sardien/Sprot Goreng (Pikant gebakken sardien/sprot) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
3 2 2 2 - - |
stuks bosje theelepel eetlepel naar smaak naar smaak |
ei (kip) sardine sambal oelek selderij (blad-) peper zout | ||
Berei- ding |
De eieren worden geklutst. Maak een mengsel van de ingredienten. Doe er dan de vis in en vermeng het heel goed. Bak de vis in hete olie iets bruin. Lekker bij rijst, nasi- of bami goreng. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 232 KiloJoules 55 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 5 gram 0 gram |