culinaire
zaken
.nl
Sajoer Oblok-Oblok I
(Gekruide groenten met vis en tempeh)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
200
200
150
100
100
5
2
2
2
2
1
1
1
0.50
-
gram
gram
gram
gram
gram
gram
centimeter
stuks
stuks
stuks
teentje
theelepel
stuks
stuks
blok
naar smaak
makreel (blik,olie)
kool (wit)
boon (sperzie-,vers)
spekblokjes
garnaal (Hollands,gepeld)
petehboon (diepvries)
santen (blok) ingrediënt info
peper (groen) ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
ui (rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
trassi
aubergine ingrediënt info
salam (blad)
tempe
zout
Berei-
ding
Kook de groenten in voldoende water waaraan de santen is toegevoegd, gaar. Doe er de salam bij. De uien, knoflook, lomboks, zout en trassi fijnmalen en door het geheel roeren. Alles even laten doorkoken. Nu de gesneden vis, uitgebakken blokjes spek, tempeh en garnalen erbij doen. Het geheel moet nog even doorkoken, maar niet zo lang dat het vocht inkookt.
Voedings-
waarde
Energie1406 KiloJoules
335 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
26 gram
24 gram
4 gram