culinaire zaken .nl |
Roedjak Selderie (Knolselderie in pittige saus) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 2 2 1 0.50 |
knol eetlepel stuks theelepel eetlepel |
selderij (knol-) olie (zonnebloem-) peper (rood) sap (citroen-) suiker | ||
Berei- ding |
Snij de knolselderie in schijfjes of reepjes en kook ze in water met zout gaar. Laat ze goed uitlekken. Voeg dan de fijngesneden lomboks (ontpit), olie, citroensap en suiker toe en roer alles goed door elkaar. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 235 KiloJoules 56 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 0 gram 0 gram |