culinaire zaken .nl |
Foe yong hay I (Chinese omelet) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | China | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 1 1 - - |
stuks stuks eetlepel naar smaak naar smaak |
ei (kip) krab (blik) selderij (blad-) zout peper | ||
Berei- ding |
De selderie wordt fijngehakt. De eieren worden geklutst. Meng de geklutste eieren met de uitgeplozen krab (of fijngesneden garnalen), de selderie, wat zout en peper. Bak dan in wat olie de omeletten en vouw ze dicht. Leg ze op een platte schaal. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 303 KiloJoules 72 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 7 gram 0 gram |