culinaire
zaken
.nl
Djagoeng Oedang
(Gestoofde garnalen met mais)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
3
2
2
1
1
1
1
-
gram
teentje
stuks
stuks
eetlepel
blik
stuks
eetlepel
naar smaak
garnaal (Hollands,gepeld)
knoflook ingrediënt info
peper (groen) ingrediënt info
ui (sjalot) ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
mais (blik)
citroen
ketjap (manis)
zout
Berei-
ding
De sjalotten worden gesnipperd. De citroen wordt uitgeperst.

Hak de lomboks, sjalotten en knoflook fijn en fruit ze in olie. Doe er dan mais en garnalen bij en genoeg water om het gerecht gaar te stoven. Maak het geheel op smaak af met citroensap en eventueel een scheutje ketjap.
Voedings-
waarde
Energie366 KiloJoules
87 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
12 gram
0 gram