culinaire
zaken
.nl
Daube van Zalm
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
24
6
4
3
1
1
1
-
-
deciliter
blaadje
stuks
eetlepel
stuks
stuks
blik
theelepel
naar smaak
naar smaak
water
gelatine (wit)
citroen
azijn ingrediënt info
laurier (blad)
ui ingrediënt info
zalm (blik)
foelie (blad)
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De kruiden en de ui worden circa 30 minuten gekookt in water. Dan wordt dit gezeefd en de azijn en zalm worden nu aan de bouillon toegevoegd. Dan de gelatineblaadjes toevoegen en net zolang roeren tot de blaadjes zijn opgelost. Alles in een vorm gieten om af te laten koelen en stijf te worden. De daube wordt daarna uit de vorm gehaald en gegarneerd met enkele schijfjes citroen en peterselie.
Voedings-
waarde
Energie526 KiloJoules
125 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
26 gram
14 gram
1 gram