culinaire zaken .nl |
Dadar Djawa (Pittige omelet) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Makkelijk | Vegetarisch | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
25 8 2 1 1 - - |
gram stuks eetlepel eetlepel stuks naar smaak naar smaak |
boter (bak-) ei (kip) ui olie (klapper-) peper (groen) peper (zwart) zout | ||
Berei- ding |
De lombok en de uien fruiten. De eieren met de klapperolie, peper en zout klutsen. Maak er een omelet van in de gesmolten boter. Strooi hier de gefruite uien en lombok overheen. Is de omelet voldoende gaar, om gekeerd te worden, dan de omelet dichtvouwen en aan de andere kant nog even bakken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |