| culinaire zaken .nl |
Boemboe Dengdeng | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 500 4 4 4 2 0.50 - |
gram theelepel theelepel theelepel teentje theelepel naar smaak |
varkenshamlap ketoembar asem (zonder pit) ![]() laos (poeder) knoflook ![]() komijn zout | ||
| Berei- ding |
Knoflook heel fijnsnijden. Snij het vlees (naar keuze) in dunne plakken. Wrijf het in met de door elkaar gemengde kruiden. Laat het geheel gedurende 2 uur intrekken. Hierna bakt of braadt men het vlees. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 678 KiloJoules 161 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 26 gram 0 gram |