culinaire zaken .nl |
Verse kapucijners met kaassaus | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Groente Makkelijk | Snel Vegetarisch | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
750 50 25 2 2 1 - - |
gram gram gram eetlepel stuks eetlepel naar smaak naar smaak |
capucijner (vers) kaas boter (room-) creme fraiche bouillon (kruiden-,tablet peterselie zout peper | ||
Voor- berei- ding |
Dop en was de capucijners. Rasp de kaas. | |||
Berei- ding |
Kook de capucijners in circa 8 minuten in een laagje kokend water met een klontje boter gaar. Giet het vocht af. Voeg de creme fraiche en de kruidenbouillon toe en breng het gerecht aan de kook. Zet het vuur af, roer de kaas en peper en zout naar smaak erdoor. Strooi de peterselie erover. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1833 KiloJoules 436 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 32 gram 20 gram 0 gram |