| culinaire zaken .nl |
Taugesalade met kokos | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | Salade | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 150 50 1.50 1 1 1 1 - |
gram gram eetlepel stuks stuks theelepel stuks naar smaak |
tauge ![]() kokos (geraspt) sap (citroen-) appel (goudrenet) ui ![]() sambal paprika (rood) ![]() zout | ||
| Berei- ding |
Tauge wassen en in vergiet goed laten uitlekken. Paprika wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden. Ui pellen. Appels schillen, klokhuis verwijderen. Boven kom ui en appel grofraspen. Toevoegen: zout, sambal, citroensap, tauge, paprika en kokos. Zo lang door elkaar scheppen tot kokos nat is. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 523 KiloJoules 125 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 21 gram 2 gram 4 gram |