culinaire zaken .nl |
Tapenade | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
200 10 5 3 2 1 1 - |
gram stuks theelepel eetlepel theelepel eetlepel eetlepel naar smaak |
olijf (zwart) ansjovis (filet) sap (citroen-) olie (olijf-) mosterd kappertjes cognac peper (zwart) | ||
Berei- ding |
Pureer olijven, ansjovis, kappertjes in de keukenmachine. Voeg mosterd, peper, citroensap, cognac en olie toe en roer tot een egale pasta. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 992 KiloJoules 236 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 10 gram 0 gram |