culinaire zaken .nl |
Tahoe ketjap | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 Bereiding : 00:22 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 1 0.50 |
gram stuks bosje |
tauge tahoe selderij (blad-) | ||
Berei- ding |
Snij de tahoe in dikke plakken en bak deze in ruim olie krokant en gaar. Blancheer de tauge en hak de halve bos selderie. Vermeng nu de tauge met de in blokjes gesneden tahoe en de selderij. Serveer hierbij warm de eerder genoemde ketjapsaus. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 95 KiloJoules 23 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 2 gram 1 gram |