culinaire
zaken
.nl
Sambalboontjes
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
2
1
1
1
gram
teentje
stuks
theelepel
theelepel
haricot verts
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
sambal oelek
komijn
Berei-
ding
Haal de harigots verts af. Maak de ui schoon en snij die in ringen. Verhit de olie in een koekepan. Laat de boontjes hierin vijf minuten op tamelijk hoog vuur bakken. Voeg dan de uiringen, de knoflook, de sambal en de djinten toe en laat het geheel onder goed omscheppen nog vijf minten bakken. Zet het vuur laag en laat de boontjes zonder deksel net gaar worden. De bedoeling is dat ze lekker knapperig blijven.
Voedings-
waarde
Energie122 KiloJoules
29 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
2 gram
3 gram