culinaire zaken .nl |
Sajoer bajem | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Japan | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Vegetarisch | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
750 2 1.50 1 1 - |
gram teentje centimeter theelepel stuks naar smaak |
spinazie knoflook santen (blok) trassi ui zout | ||
Berei- ding |
Kook de spinazie met het aanhangende water 4 minuten in een pan. Laat de spinazie uitlekken. Doe de spinazie terug in de pan en roer er de kleingesneden ui, de uitgeperste teentjes knoflook, de verkruimelde trassi, de santen en wat zout door. Laat het spinaziemengsel onder nu en dan omscheppen 6 minuten zachtjes koken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 317 KiloJoules 75 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 9 gram 7 gram 6 gram |