culinaire zaken .nl |
Paprikasalade met appel | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Slank | Snel | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
5 3 2 2 1 |
eetlepel stuks takje stuks stuks |
dressing (sla-,olievrij) paprika (groen) peterselie appel ui | ||
Berei- ding |
Paprika's wassen, halveren en zaadlijsten verwijderen. In smalle reepjes snijden. In pan met weinig water en zout, paprika aan de kook brengen. Afgieten en laten afkoelen. Ui pellen en fijnsnipperen. In kopje peterselie fijnknippen. Appels schillen en klokhuizen verwijderen. Boven slaschaal grof raspen. Toevoegen: paprika, peterselie en sladressing. Door elkaar scheppen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 503 KiloJoules 120 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 25 gram 2 gram 5 gram |