culinaire
zaken
.nl
Paprikasalade met appel
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
3
2
2
1
eetlepel
stuks
takje
stuks
stuks
dressing (sla-,olievrij)
paprika (groen) ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
appel
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Paprika's wassen, halveren en zaadlijsten verwijderen. In smalle reepjes snijden. In pan met weinig water en zout, paprika aan de kook brengen. Afgieten en laten afkoelen. Ui pellen en fijnsnipperen. In kopje peterselie fijnknippen.

Appels schillen en klokhuizen verwijderen. Boven slaschaal grof raspen. Toevoegen: paprika, peterselie en sladressing. Door elkaar scheppen.
Voedings-
waarde
Energie503 KiloJoules
120 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
25 gram
2 gram
5 gram