culinaire zaken .nl |
Kruidige spaghetti | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Thailand | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Rijst En Pasta | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
200 25 5 1 1 |
gram gram blaadje stuks gram |
pasta (spaghetti) boter (room-) basilicum (vers) ui zout | ||
Voor- berei- ding |
Pel en snipper de ui. Hak de basilicum fijn. | |||
Berei- ding |
Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing. Smelt de boter in een pan. Fruit de ui 3 minuten op een laag vuur. Roer de basilicum erdoor. Giet de spaghetti af en schep de boter erdoor. Verdeel over borden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2077 KiloJoules 495 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 84 gram 14 gram 3 gram |