culinaire zaken .nl |
Gegrilde roodlof uit Treviso | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Grill/grillplaat Makkelijk | Slank Vegetarisch | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 4 - - |
deciliter struik naar smaak naar smaak |
olie (olijf-,extra vierge sla (radicchio,rood) zout peper (zwart) | ||
Berei- ding |
Maak de radicchio schoon en snij de struikjes in vieren. Bestrijk ze rondom met olie en leg ze op het grillrooster. Schuif dit (met een lekbak eronder) circa 10 centimeter onder de grill en rooster de radicchio circa 8 minuten. Keer de struikjes regelmatig om. Leg de radicchio in een schaal. Strooi er zout over en maal er royaal zwarte peper over. Dek de schaal circa 2 minuten af en dien de radicchio direct op. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 725 KiloJoules 173 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |