| culinaire zaken .nl | Gegratineerde aardappeltjes met mozzarella | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Frankrijk | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:45 | |
| Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 750 25 1 | gram gram stuks | aardappel  boter (room-) kaas (mozzarella)  | ||
| Berei- ding | De aardappels in plakjes snijden en dakpansgewijs in ingevette ovenschaal leggen. Kaas erover verdelen. In hete over 10 minuten laten gratineren. | |||
| Voedings- waarde | Voedingswaarde per portie | Energie | 865 KiloJoules 206 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 32 gram 4 gram 6 gram |