culinaire zaken .nl |
Brood met een luchtje | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:40 | |
Indelingen | Brood En Banket | Vegetarisch | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
150 2 1 |
gram teentje stuks |
boter (room-) knoflook stokbrood | ||
Berei- ding |
Verwarm de oven voor op 180 graden (gasstand3). Snij een wit of volkorenstokbrood in dikke plakken, maar laat ze aan de onderkant aan elkaar zitten. Roer de boter tot room. Roer de fijngehakte teentjes knoflook doorheen. Besmeer de sneetjes hiermee en duw daarna het brood weer in vorm. Wikkel het in aluminiumfolie en bak het 30 minuten in de voorverwarmde oven. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1863 KiloJoules 444 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 27 gram 6 gram 2 gram |