culinaire
zaken
.nl
Broccoli met citroensap
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
25
1
-
-
gram
gram
stuks
naar smaak
naar smaak
broccoli ingrediënt info
boter (room-)
citroen
zout
peper (zwart) ingrediënt info
Berei-
ding
Maak de broccoli schoon en snij kleine roosjes van de stronken. Schil de stronken met een dunschiller en snij ze in blokjes. Kook de broccoli in een pan met weinig water en zout in circa 5 minuten beetgaar. Pers de citroen uit. Giet de broccoli af. Voeg de boter en het citroensap toe. Warm de broccoli nog even goed door. Voeg zout en peper naar smaak toe. Doe de broccoli over in een schaal.
Voedings-
waarde
Energie377 KiloJoules
90 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
11 gram
4 gram
3 gram