culinaire zaken .nl |
Atjar Lombok Idjoe (Groene pepers in zuur) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 01:00 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
10 10 - |
stuks eetlepel naar smaak |
peper (Spaans,groen) azijn zout | ||
Berei- ding |
Snij van de groene lomboks de puntjes af. Leg ze een nacht in zout, en de volgende dag een paar uur in de zon of op de verwarming. Daarna de azijn koken, de lomboks in een fles doen en hier de koude azijn overheen gieten. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 22 KiloJoules 5 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 0 gram 0 gram |