culinaire
zaken
.nl
Spaghetti met tomatensaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
750
200
3
2
1
-
-
gram
gram
eetlepel
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
tomaat ingrediënt info
pasta (spaghetti) ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
basilicum (vers)ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
peper (zwart) ingrediënt info
Berei-
ding
Ontvel de tomaten, halveer ze en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees klein. Pel en snipper de ui. Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui zachtjes glazig.
Voeg de tomaatstukjes en basilicum toe en smoor het geheel in circa 20 minuten tot een dikke saus. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Kook de spaghetti gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Schep de spaghetti op 4 borden. Schep de saus erover. Lekker met vers geraspte Parmezaanse kaas.
Voedings-
waarde
Energie1341 KiloJoules
319 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
51 gram
9 gram
4 gram