culinaire
zaken
.nl
Salade van de Oostkust
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
250
200
1.25
100
100
10
2
2
1
1
-
-
gram
gram
gram
deciliter
gram
gram
theelepel
stuks
stuks
theelepel
stuks
naar smaak
naar smaak
aardappel ingrediënt info
kipfilet
noot (wal-,gepeld)
room (zuur)
mais (blik)
ham (gekookt)
sap (citroen-)
perzik
appel (zachtzuur)
mosterd (scherp)
ui (sjalot) ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Kook de aardappelen net gaar en laat ze wat afkoelen. Snij de aardappelen, kipvlees, perziken en appels in kleine blokjes en doe deze met de ham in een mengkom. Doe ook de overige ingredienten erbij en roer alles goed door elkaar. Leg het op een schotel of aparte bordjes belegd met een paar droge slablaadjes. Garneer met de verkruimelde walnoten.
Voedings-
waarde
Energie2777 KiloJoules
661 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
41 gram
37 gram
9 gram