culinaire
zaken
.nl
Edammer meloensalade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
130
130
10
5
5
3
1
0.25
0.20
-
-
-
stuks
gram
gram
stuks
stuks
theelepel
eetlepel
eetlepel
zakje
eetlepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
meloen ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
kaas (belegen,Edammer)
gember (geconfijt) ingrediënt info
wortel
sap (citroen-)
olie (olijf-) ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
waterkersingrediënt info
munt ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
peper (cayenne-) ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de meloen in blokjes de wortel in snippers en hak de tomaten en gember in stukjes. Schep meloen, wortel, tomaten en gember goed door elkaar. Maak de dressing door citroensap, olie waterkers en kruiden goed door elkaar te kloppen en op smaak te brengen met zout, peper en cayennepeper. Giet de dressing over de salade en meng alles goed. Schep de salade in vier glazen schaaltjes en laat deze 45 minuten in de koelkast goed koud worden.
Voedings-
waarde
Energie1142 KiloJoules
272 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
8 gram
1 gram