culinaire
zaken
.nl
Andalusisch voorgerecht
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
6
4
2
2
2
1
0.50
-
-
gram
stuks
eetlepel
stuks
stuks
eetlepel
teentje
theelepel
naar smaak
naar smaak
tomaat ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
olie ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
ui ingrediënt info
melk (koffie-) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
aromat (poeder)
peper (cayenne-) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De tomaten in kokend heet water onderdompelen, ontvellen, in vieren delen en het zaad verwijderen. De uien in dunne ringen snijden. Teentje knoflook schillen en fijnhakken, de paprika's in vieren delen, het zaad verwijderen, wassen en in reepjes snijden. Uien en de paprika 4 minuten in de olie bakken, knoflook en tomaten toevoegen en nog 0.5 minuut laten smoren. Ondertussen de eieren met de koffiemelk, aromat, cayennepeper en zout loskloppen, over de groente gieten en langzaam laten stollen. Serveren met aardappels, aardappelpuree of brood.
Voedings-
waarde
Energie1235 KiloJoules
294 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
19 gram
14 gram
5 gram