| culinaire zaken .nl |
Kip Kerrie met gemengd fruit | |||
| Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 400 2 1 1 1 1 1 - - - - - - - - |
gram stuks eetlepel teentje stuks stuks blik naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak |
kipfilet ui ![]() olie ![]() knoflook ![]() bouillon (tablet) paprika (rood) ![]() fruitcocktail (blik) bloem ![]() sambal azijn ![]() komijn ketoembar gember (poeder) ![]() kerrie (poeder) ketjap (manis) | ||
| Berei- ding |
Kipfilet in olie bakken, daarna uien en paprika bakken en aan de kipfilet toevoegen Sausje: Sap van het blik vruchten Bloem aanmaken met water naar smaak toevoegen: 1 teentje knoflook, sambal, ketjap, azijn, djinte (beetje) en ketoembar. (gember en gembernat, niet te veel) of gemberwortelpoeder. De kipfilet meewarmen met de saus. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 657 KiloJoules 156 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 7 gram 26 gram 2 gram |