culinaire
zaken
.nl
Kip Kerrie met gemengd fruit
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
2
1
1
1
1
1
-
-
-
-
-
-
-
-
gram
stuks
eetlepel
teentje
stuks
stuks
blik
naar smaak
naar smaak
naar smaak
naar smaak
naar smaak
naar smaak
naar smaak
naar smaak
kipfilet
ui ingrediënt info
olie ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
bouillon (tablet)
paprika (rood) ingrediënt info
fruitcocktail (blik)
bloem ingrediënt info
sambal
azijn ingrediënt info
komijn
ketoembar
gember (poeder) ingrediënt info
kerrie (poeder)
ketjap (manis)
Berei-
ding
Kipfilet in olie bakken, daarna uien en paprika bakken en aan de kipfilet toevoegen

Sausje:
Sap van het blik vruchten
Bloem aanmaken met water
naar smaak toevoegen: 1 teentje knoflook, sambal, ketjap, azijn, djinte (beetje) en ketoembar. (gember en gembernat, niet te veel) of gemberwortelpoeder.
De kipfilet meewarmen met de saus.
Voedings-
waarde
Energie657 KiloJoules
156 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
26 gram
2 gram