culinaire
zaken
.nl
Smoor II
(Gekruid rundvlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
5
4
2
1
1
1
-
-
-
gram
deciliter
eetlepel
eetlepel
blaadje
theelepel
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
runderriblap
water
ketjap (manis)
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
foelie (poeder)
sap (citroen-)
ui ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
nootmuskaatingrediënt info
Berei-
ding
De ui wordt gesnipperd.

Snij het vlees in dobbelstenen en doe het met alle ingredienten, behalve het citroensap, in een pan en laat het op een zacht vuur gaar stoven, tot de saus dik wordt. Besprenkel de daging smoor vlak voor het opdienen met citroensap.
Voedings-
waarde
Energie1952 KiloJoules
465 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
21 gram
1 gram