culinaire
zaken
.nl
Sapi Daging Boemboe Bali II
(Scherp gekruid rundvlees uit Bali)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
250
150
6
2
2
1
1
0.50
0.25
deciliter
gram
gram
stuks
eetlepel
teentje
stuks
eetlepel
theelepel
eetlepel
water
rundvlees
boter (bak-)
peper (rood) ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
ketjap (manis)
djahe
suiker
Berei-
ding
Het rundvlees koken, in kleine plakjes snijden en in boter bruin braden. De kruiden fijnwrijven en in olie fruiten. De plakjes gebraden vlees, ketjap, suiker en het water toevoegen en alles samen laten smoren, tot het water verdampt is.
Voedings-
waarde
Energie2391 KiloJoules
569 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
13 gram
1 gram