culinaire
zaken
.nl
Bumbu Rudjak van vlees
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
4.50
8
6
4
4
4
3
1.50
1.50
1.50
1
1
1
-
gram
deciliter
centimeter
stuks
teentje
theelepel
eetlepel
blaadje
kopje
theelepel
theelepel
stuks
theelepel
eetlepel
naar smaak
runderpoulet
melk (kokos-) ingrediënt info
sereh
kemirie (noot)
knoflook ingrediënt info
laos (poeder)
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
salam (blad)
melk (kokos-,dik) ingrediënt info
komijn
trassi
ui ingrediënt info
ketoembar
suiker
zout
Berei-
ding
U stampt knoflook, ui, djinten, ketoembar, kemiris en trassi in de vijzel fijn. U fruit de massa in de olie. Laos, salam, sereh, zout en suiker voegt u naar smaak toe. Hierdoor roert u de poulet en de dunne kokosmelk. Wanneer het vlees goed zacht is voegt u de dikke kokosmelk toe. U laat dit gerecht inkoken tot de olie komt bovendrijven.
Voedings-
waarde
Energie1079 KiloJoules
257 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
4 gram
5 gram